کفسازی به مجموعه‌ ای از فرآیندها گفته می‌شود که پس از اتمام عملیات سفت کاری در ساختمان انجام می‌شود تا ساختمان را به حالت قابل ست در آورد. برای این کار معمولاً اول از یک لایه ملات نرم استفاده می‌شود تا سطح را به صورت هموار درآورد. به همراه این کار پیش بینی‌های مربوط به تاسیسات مکانیکی و برقی ضروری است. پس از آن بر حسب شرایط عملیات خاکریزی، پوکه‌ریزی یا ملات ریزی انجام می‌شود و نهایتا لایه انتهایی، که می‌تواند آسفالت، موزائیک، سرامیک، بتن سیمانی و. باشد، روی سطح اجرا می‌شود. در عملیات مربوطه روی نقاطی که در معرض عوامل محیطی (برف و باران و سرما و گرما) قرار دارند، بسته به مورد بعد از ملات اولیه و قبل از ملات ثانویه، عایقکاری رطوبتی یا عایقکاری حرارتی یا هردو انجام می‌گیرد.  

سخت‌کننده بافر یک مخلوط خشک پودری و آماده مصرف جهت ایجاد بتن ضد سایش می‌باشد. این ترکیب ایجادکننده پوشش سختکه از سنگدانه‌های مقاوم تشکیل شده است و در مقابل سایش و فرسایش مقاومت بالایی از خود نشان می دهد. این ماده که معمولاً از ژل میکروسیلیس یا میکروسیلیکا می‌باشد پس از استفاده روی بتن تازه و انجام کارهای ماله کشی سطحی سخت و بدون خلل ایجاد می‌کند که در مقابل خوردگی و سایش مقاوم است.

 

See the source image

 

تا اینجا به‌صورت مختصر با عملیات کفسازی آشنا شدیم. در مطلب بعدی شما رو با انواع کفسازی آشنا خواهم کرد پس وبلاگ من رو دنبال کنید.


بیشتر بدانیم می‌شود ,انجام ,پس ,ملات ,سایش ,کفسازی ,پس از ,از ملات ,می‌شود تا ,این کار ,کفسازی آشنامنبع

انواع کفپوش

مراحل ساخت روف گاردن

آشنایی با روف گاردن و انواع آن

انواع کفسازی

کفسازی چیست؟

موزاییک پلیمری

فوم بتن

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

ارزانی طراحی رابط کاربری خرید و فروش دستگاه پشمک ساز دانلود کده سفر و تور و گردش دارچوب تابلو فرش آموزشگاه آرایشگری سمر یگانه روغن خراطین اصل ارزانی